Waarom ik 'Anders' ben?


Het was sterker dan mezelf, ik schreef de bijsluiter van mijn zielenplan!

Mijn rugzak werd loodzwaar tot ik meerdere zware kloppen van de hamer kreeg. Ik werd gedwongen om wakker te worden. Ik bleef voorbij hollen tot ik terecht kwam in een diep gat waar ik in stilte leerde luisteren naar de wijze taal die voor mij bestemd was. 

Hoe:

Ik schreef, schreef en bleef schrijven met stukjes en brokjes, jarenlang... hier, daar en overal. Ik bundelde mijn ervaringen tot ik de knoop doorhakte en begon aan mijn manuscript van 65 jaar. 

Mijn koerswijziging werd in dat diepe dal ingezet, ik ontwikkelde mijn zintuigen en leerde vertrouwen te hebben in alles wat op mijn route kwam. Het hoorde bij de harde taal van mijn leerproces. Pijn, verdriet, afgewezen worden, schuld, schaamte en noem maar op... Datgene wat voor mij bestemd was kreeg ik op mijn bord, het moest verteerd worden.

Erken je uzelf in de weg die je liever anders wou, dan kan mijn boek je zeker een steuntje in de rug geven om te beseffen dat alles 'een reden' heeft. Tips, voorbeelden, uitdagingen, deksels incasseren, hoe ik tot mijn ware zelf ben gekomen geef ik prijs. Hoe personen waar je ontzettend veel van houdt, je plots laten vallen, ziekte of een ongeval overkomt je enz. De 'eeuwige 'waaromvraag' blijft de aanzet om als 'zoeker' te gaan 'vinden.'....... naar leren 'houden' van mezelf!

De 'Beste Belegging' van mijn leven!

Waarom ik 'Anders' ben?

We worden geboren, de navelstreng is doorgeknipt en plots behoren we tot de grote wereld. Met een groot zielenplan maar zonder bijsluiter of gps! Hoe we onze weg gaan wordt bepaald door onze ouders, opvoeders, de maatschappij, en eveneens... welke keuze afslag we op de rotonde nemen in ons leven! Bij sommige gaat de bewustwording snel, bij sommige traag en bij anderen ben je er nog niet klaar voor in dit leven.

Ben je een zoeker naar het 'vinden' van je pure Zelf?